dinsdag 13 september 2016

Digitaal overprikkelde vrouw

Dat was ik de laatste tijden zomaar een beetje, voor de zomervakantie al besloot ik eens wat te minderen, want dan gaat het bijna vanzelf, meer buiten, minder binnen zijn. Minder online.
Het gaat in de zomer vaak makkelijker, door het mooiere weer, door meer vrije tijd/vakantie, door herbezinnen, inspiratie hervinden, en door het relaxter zijn, want geen school en gejaag daaromheen.
En het beviel me eigenlijk goed, en als vanzelf ging het door, ik heb ouderwets lekkere stapel boeken uitgelezen, en alweer een nieuwe stapel liggen.
Het aanhoudende mooie weer geeft me nog steeds een zalig zomerig en vrij gevoel. Terwijl de scholen en het werk en de zwemlessen etc al lang weer begonnen zijn. We laten nog vaak de boel de boel en gaan met de jongsten veel naar t strand, waar het altijd fijn is....
De grote kinderen gaan ook nog steeds bijna daaglijks na het strand, voor school een fris duikje nemen, of na het werk. Zeehondjes spotten terwijl je zwemt.

En natuurlijk moet er ook gegeten worden, maar dat is deze maand zo heerlijk, veel vers fruit, zo van het land, en veel lekkere groentes, ook allemaal nog lekker vers.
En kookte ik weer eens iets wat iedereen hier graag lust. Gado Gado. Makkelijk van te voren klaar te maken, de pindasaus opwarmen, meer hoeft het soms niet te zijn.
Minder online is best fijn, maar het (bijna ) dagelijks bloggen en ook lezen bij de anderen heb ik wel gemist, en dat ga ik toch weer doen. Maar minder....

8 opmerkingen:

 1. Minder online is best fijn, maar wij missen je wel, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, welkom terug! Soms even bewust achter de laptop vandaan is ook wel lekker he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Te" voor iets is vaak niet goed behalve bij "te"vreden.
  Mocht je geen inspiratie hebben , kan je misschien een item over het "zaad" van mij schrijven , voor en tegens en waarom wel of niet of gewoon gezondheid in het algemeen erbij betrekken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi paula, waarom schrijf je er zelf geen stukje over op je eigen blog?

   Verwijderen
  2. Omdat ik al 2 jaar niet meer op mijn blog schrijf , met als gevolg dat niemand het ooit zal lezen . ik schrijf daarom wel op facebook maar daar ben jij geen lid van. Ik post daar zeg maar ervaringen en fimpjes wat het voor en met je kan doen , je zou het als een soort blog kunnen zien.
   https://www.facebook.com/catchthehealth/

   Verwijderen
 4. Heerlijk inderdaad, ik heb liever de laptop, want dat is minder uitdagender dan de telefoon.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...